Preț redus! Ozobot Bit 2.0 Robot Interactiv (Set de doi) Vezi mai mare

Ozobot Bit 2.0 - Set 2 Roboți Interactivi

Set de doi roboței mici și simpatici, ce pot fi controlati prin limba universală a culorilor

Mai multe detalii

Ozobot

SB-12

Nou

Limited Special Offer!
495,00 lei
550,00 lei
-10%

 • Unul din cei mai mici roboței de jucărie Smart
 • Rezolvă probleme și provocări de grup prin comenzi pe bază de culori, combinând într-un mod simplist culorile  de la dispoziția voastră
 • Bateria LiPo integrată asigură încărcare rapidă printr-un port micro-USB
 • Orice poți visa, poți și crea cu Ozobot

Vreau să știu mai multe despre universul Ozobot și diferențele dintre Bit și Evo!

Ce este Ozobot Bit 2.0 Robot Interactiv?

Lărgește orizontul copiilor tăi cu ajutorul setului de doi Roboței Interactivi Ozobot Bit. Posibilitățile sunt infinite pentru creerea de diferite medii de aventură, jocuri și programare cu Ozobot de către copilul tău. Imaginează-ți o jucărie pentru dezvoltarea fascinației spre lumea informaticii, educației ȘTIM, roboticii și programării, punându-ți copilul cu un pas în fața cunoștințelor dobândite în școală sau chiar în viață.

Setul de doi Roboței Interactivi Ozobot Bit are abilitatea de a învăța programele realizate de tine, ca mai apoi să le și redea, fapt ce poate schimba modul în care tinerii se joacă și învață. OzoBlockly - un editor vizual bazat pe blocuri de cod - oferă cinci module, de la novice până la maestru, pentru a fi atrăgător atât pentru cei mici, cât și pentru cei mai experimentați în programare.

Ozobot poate vedea culorile, urmări linii și detecta intersecții în formele realizate de tine pe foaie sau pe un ecran. Două micro-motoare și un tren de rulare pe baza de fricțiune redau mișcări precise și fără sunet, în timp ce senzorii Ozobot scanează suprafața pentru variații în culori, interpretând codul creat de copilul tău.

Copii învață să își canalizeze ideile în realitate, creând jocuri ascunse, coduri secrete și propriile ecuații robotice, punându-i în situația de a învăța fără să realizeze. Jocurile printate sunt ușor de descarcat și jucat. Cu atât de multe curse și labirinturi, vei fi inspirat foarte repede să îți creezi tu propriile jocuri.

Cuplând aplicația digitală cu jucăria fizică, se crează o punte între lumea digitală și cea fizică, creând o nouă lume de joacă. Puteți juca jocuri interactive cu Ozobot în web browserul de pe propria tabletă. Jocurile OzoBlockly permit învățarea programării într-un mediu distractiv. Descoperă aceste jocuri cu Ozobot Bit, care vă învață cum să programați. Aceasta este o oportunitate foarte bună să învățați cum să vă controlați roboțelul Ozobot și de a începe să programați cu OzoBlockly.

Pachetul include:

 • 2 Roboței Ozobot (unul negru și unul alb)
 • instrucțiuni
 • 4 carcase
 • 2 huse de protecție
 • 2 Cabluri de încărcare prin USB
 • stickere și o harta demo

Video

Vârstă recomandată5+
Necesită asamblareNu
ProgramabilOzoblockly
Garanție24 luni

  30 produse din aceeași categorie:

  Cumpărătorii produsului au mai achiziționat și: