Preț redus! Ozobot Bit 2.0 Robot Interactiv (Negru) Vezi mai mare

Ozobot Bit 2.0 Negru

Ozobot Bit 2.0 - Roboțel mic și simpatic, ce poate fi controlat prin limba universală a culorilor

Mai multe detalii

Ozobot

SB-17

Nou

Limited Special Offer!
297,00 lei
330,00 lei
-10%

 • Unul din cei mai mici roboței de jucărie Smart
 • Rezolvă probleme și provocări de grup prin comenzi pe bază de culori, combinând într-un mod simplist culorile  de la dispoziția voastră
 • Bateria LiPo integrată asigură încărcare rapidă printr-un port micro-USB
 • Orice poți visa, poți și crea cu Ozobot

Vreau să știu mai multe despre universul Ozobot și diferențele dintre Bit și Evo!

Ce este Ozobot Bit 2.0 Robot Interactiv?

Lărgește orizontul copiilor tăi cu ajutorul Roboțelului Interactiv Ozobot Bit 2.0. Posibilitățle sunt infinite pentru crearea de diferite medii de aventură, jocuri și programare cu Ozobot de către copilul tău. Imaginează-ți o jucărie pentru dezvoltarea fascinației spre lumea informaticii, educației ȘTIM, roboticii și programării, punându-ți copilul cu un pas în fața cunoștințelor dobândite în școală sau chiar în viață.

Cum funcționează?

Folosind markere colorate, Ozobot îi trece pe copii prin experiențe distractive și fermecătoare. Prin desen creativ, soluționare de probleme și provocări de grup, copiii pot controla roboțeii prin combinații de culori.

Ozobot Bit are abilitatea de a învăța programele realizate de tine, ca mai apoi să le și redea, fapt ce poate schimba modul în care tinerii se joacă și învață. OzoBlockly - un editor vizual bazat pe blocuri de cod - oferă cinci module, de la novice până la maestru, pentru a fi atrăgător atât pentru cei mici, cât și pentru cei mai experimentați în programare.

Micuț și Puternic

Având aproape 2.5 cm, Ozobot Bit este unul din cei mai mici roboței Smart de jucăie din lume. Ce poate să facă?

Ozobot poate vedea culorile, urmări linii și detecta intersecții în formele realizate de tine pe foaie sau pe un ecran. Doua micro-motoare și un tren de rulare pe bază de fricțiune redau mișcări precise și fără sunet, în timp ce senzorii Ozobot scanează suprafața pentru variații în culori, interpretând codul creat de copilul tău.

Bateria integrată în Ozobot Bit asigură încărcarea rapidă prin portul micro-USB și poate fi folosit timp de o oră după o singură încărcare.

Pachetul include:

 • 1 Roboțel Ozobot negru
 • instrucțiuni
 • 2 carcase
 • 1 huse de protecție
 • 1 Cabluri de încarcare prin USB
 • stickere și o hartă demo

Video

Vârstă recomandată5+
Necesită asamblareNu
ProgramabilOzoblockly
Garanție24 luni

  30 produse din aceeași categorie:

  Cumpărătorii produsului au mai achiziționat și: